Przejdź do treści

Catering Wielkonocny
2023

Zupy

Dania Główne

Mięsa pieczone

  • Karczek w przyprawach 68 zł./ kg
  • Schab faszerowany śliwką 68 zł./ kg
  • Szynka 68 zł./ kg.
  • Boczek 68 zł./ kg
  • Pasztet z 3 mięs 65 zł./ kg
  • Pasztet z 3 mięs z żurawina/śliwką 70 zł./ kg
  • Pasztet z dziczyzny 75 zł./ kg

Przystawki

  • Schab po Warszawsku 68 zł./ półm. 4 porcje
  • Śledzie 68 zł./ półm. 4 porcje

    -po polsku z cebulą -pod pierzynką z burakami

  • Jajka na 2 sposoby 65 zł./półm.30 zł./ 12 połówek 4 porcje
  • Tymbaliki drobiowe 9 zł./ 150g
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa 25 zł./ 0,5kg.
  • Sałatka z brokułami i jajkiem 28 zł./0,5 kg.

Wyroby mączne

  • Pierogi 25 zł/ 0,5 Kg

    mięsne/ruskie/kapusta z grzybami/ szpinak z serem feta

  • Kopytka 7 zł./200 g.

Zamówienia można składać do 27 kwietnia.

Dostawa GRATIS przy zamówieniu powyżej 200zł. na terenie:  Warszawa i Wołomina.

Dostawa GRATIS od 100zł na terenie: Zielonka, Ząbki, Kobyłki i Marek
Dostawa i odbiór 30 kwietnia

Koszt opakowania: małe 1zł., średnie 2zł., duże 5zł.

Top