Przejdź do treści

Catering Wielkonocny
2023

Zupy

Przystawki

  • Schab po Warszawsku 68 zł./ 4 porcje
  • Sledzie 68 zł./ 4 porcje

    -po polsku z cebulką
    -pod pierzynką z burakami

  • Jajka na 2 sposoby 30 zł./ 12 połówek
  • Tymbaliki drobiowe 8 zł./ 150g.
  • Tradycyjna sałątka jarzynowa 25 zł./ 0,5 kg.
  • Sałatka makaronowa z jajkiem i szynką 28 zł./ 0,5 kg.

Dania Główne

  • Pieczona kaczka z jabłkiem 120 zł./ 1-1,5 kg.
  • Białe kiełbaski w sosie chrzanowym 20 zł./ 2 szt.
  • Boeuf Strogonow 30 zł./ ok. 300 g.
  • Bigos Staropolski 31 zł./ 0,5 kg.

Wyroby mączne

  • Pierogi 26 zł/ 0,5 Kg

    mięsne/ruskie/kapusta z grzybami/ szpinak z serem feta

  • Kopytka 7 zł./200 g.

Mięsa pieczone

  • Karczek w przyprawach 66 zł./ kg
  • Schab faszerowany śliwką 66 zł./ kg
  • Szynka 66 zł./ kg.
  • Boczek 66 zł./ kg
  • Pasztet z 3 mięs 66 zł./ kg
  • Pasztet z 3 mięs z żurawina/śliwką 69 zł./ kg
  • Pasztet z dziczyzny 72 zł./ kg

Mazurek - 50 zł./szt.

Sernik - 70 zł./szt.

Zamówienia można składać do 27 kwietnia.

Dostawa GRATIS przy zamówieniu powyżej 200zł. na terenie:  Warszawa i Wołomina.

Dostawa GRATIS od 100zł na terenie: Zielonka, Ząbki, Kobyłki i Marek
Dostawa i odbiór 30 kwietnia

Koszt opakowania: małe 1zł., średnie 2zł., duże 5zł.

Top